Scheidingsbemiddeling

Als mensen besluiten te gaan scheiden, breekt vaak een onzekere periode aan. Los van alle emotionele aspecten zin er ook vaak veel vragen rondom de financiën. Scheiden betekent veel regelen en scheiden zorgt ook voor onzekerheid voor de toekomst, die voor 80% afhankelijk is van de financiele (on)mogelijkheden. Het is belangrijk om samen de juiste beslissingen te nemen.

Als u nog (redelijk) goed met elkaar kunt overleggen en vooral begeleiding wilt bij de financiële afwikkeling van de relatie ben je bij Schwarte Assurantiën aan het juiste adres. Ik sta ingeschreven en aangesloten bij het RFEA (Register Financieel Echtscheidingsadviseur). Daarnaast ben ik aangesloten bij de Scheidingsdeskundige.

De scheidingsbemiddeling bij Schwarte Assurantiën is er voor getrouwde koppels, geregistreerd partners en samenwoners die uit elkaar willen. Ik kan u helpen bij het gehele traject. U hoeft hierna niet nog apart een advocaat te bezoeken, indien dit bij uw situatie van toepassing is. Ik zal dit proces in goede banen begeleiden.