Pechhulpverzekering

Met de Pechhulp van Allianz Global Assistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor.

Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast is de Pechhulp van Allianz Global Assistance kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken. 

Door de efficiënte manier van werken kan Allianz Global Assistance deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance! Al vanaf € 2,49 per maand inclusief vervangend vervoer!  De productvoorwaarden tref hier aan.   

De Pechhulp van Allianz Global Assistance is eenvoudig via onze site af te sluiten: direct aanvragen 


Opzeggen bestaande Pechhulp
Heb je al een pechhulp bij de ANWB of Routemobiel dan kan je deze opzeggen met de standaard 
opzegbrief.